top of page
logooooooooo_edited.png

VERZENDEN

Ik verzend alle pakketten met PostNL. Je ontvangt een e-mail met de track en trace code als het pakket ontvangen is.

Nederland tot 2 kg €4,10

Nederland vanaf 2 kg €6,75

 

LEVERTIJD

Ik verzend alle bestellingen die voorradig zijn op de eerstvolgende vrijdag. De levertijd voor bestellingen zal vooraf worden overlegd en afgesproken. Ik kan geen verantwoordelijk nemen, of aansprakelijk gesteld worden, voor een eventuele vertraging veroorzaakt door PostNL.

RETOURNEREN

Artikelen die niet naar wens zijn en niet op maat gemaakt zijn, kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Graag ontvang ik van te voren een mailtje (rachel@ateliervier.nl) met de retourmelding. Binnen het termijn van 14 dagen moeten de producten ontvangen zijn door Atelier Vier. De kosten en risico’s van het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Retouradres
Atelier Vier

Koestraat 11

6125BD Obbicht (Limburg)

Nederland

Retouren worden zo snel als mogelijk (maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst) verwerkt. Zodra jouw retour verwerkt is ontvang je hier bericht van per e-mail en wordt het retourbedrag naar je overgeschreven. Is het termijn van twee weken verstreken? Stuur ons dan een berichtje met hierin jouw ordernummer en de Track and Trace code van de zending.  

 

VOORWAARDEN VOOR RETOUR

- binnen 14 dagen
- je hebt niet geprobeerd een gebrek zelf te herstellen.
- de retourzending is voldoende gefrankeerd.

Als de artikelen niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, kan ik de retourzending niet verwerken. De artikelen worden dan op kosten van de afzender teruggestuurd.

bottom of page